BOMI21 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Tak jak w tytule, kupię MiG-15 UTI Eduarda. Może być zarówno profipack jak i weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Nie wiem czy taka cena i forma Cię interesuje, ale niedawno zakończyła się aukcja i chętnych nie było: https://allegro.pl/oferta/uti-mig-15-eduard-9258222326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 5 minut temu, Grzes napisał: Nie wiem czy taka cena i forma Cię interesuje, ale niedawno zakończyła się aukcja i chętnych nie było: https://allegro.pl/oferta/uti-mig-15-eduard-9258222326 Wybornie, napisałem do sprzedajego, może będzie go jeszcze miał. Dziękuję Ci za pomoc! W razie czego ogłoszenie jest aktualne, usunę je dopiero jak coś uda się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Powodzenia! A, że tak się zapytam, bo nie wiem: jest problem ze zdobyciem tych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 7 minut temu, Grzes napisał: Powodzenia! A, że tak się zapytam, bo nie wiem: jest problem ze zdobyciem tych modeli? Dokładnie tak, nie ma ich nigdzie. Jedynie na ebay lub w Azji. Sytuacja się tyczy tylko wersji UTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 31 Maja 2020 Autor Share Napisano 31 Maja 2020 W dniu 30.05.2020 o 14:08, Grzes napisał: Nie wiem czy taka cena i forma Cię interesuje, ale niedawno zakończyła się aukcja i chętnych nie było: Udało się dogadać z tym sprzedającym i zakupić pożądany model. Dziękuję Ci bardzo kolego Grzes za pomoc! Za bliżej nieokreślony czas pojawi się na forum SBLim w kamuflażu Wątek do zamknięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Cieszę się, że mogłem pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi