jakub476 Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Pojęcie czystego sklejenia nie wyszło, ale udało się skończyć i robi wrażenie. Dla osób nie w temacie: Modyfikacje: - Tanskit LB-Works (C1 Models) - Kalkomanie (Hobby Design, Mr. Decal) - Felgi Liberty Walk GT-R 20" (Hobby Design) - Opony (Aoshima) - Obniżone zawieszenie - Przyciemnione szyby - Blaszki (Hobby Design HD02-0306) - Układ wydechowy (Handmade, Aoshima) Edytowane 5 Czerwca 2020 przez jakub476 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Jak dla mnie Twój najbardziej efektowny model - gratuluję! Bardzo fajnie, "bojowo i groźnie" wyszedł. Lakier jak to u Ciebie - piękne lustro, no i zdjęcia czarnego modelu na czarnym tle jak dla mnie rozwaliły system. Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikun Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi