KKrauz Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Dostałem od żony Cairn Wraith z Games Workshop. Nazwana także, przez małżonkę. Zdjęcia takie se. Malowane czy się da. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Czerwca 2020 Share Napisano 7 Czerwca 2020 Bardzo fajna Jakie toto jest duże? Jedyne co trochę mi się rzuca w oczy to strasznie grubaśne ostrze kosiska. jakby Ci się udało coś takiego zrobić z blaszki to byłby jeszcze lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2020 Dzięki za miłe słowa. Wysokość do garbu 4cm z kosą 7cm. Umrzyki bardzo mało dbają o swój sprzęt, więc się na nim trochę nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Czerwca 2020 Share Napisano 7 Czerwca 2020 Planujesz dla niej jakieś towarzystwo? Eh wspomniały mi się stare czasy podstawówki kiedy grałem z kumplami ze szkoły w Warhammera. Miałem nawet kilka figurek orków które dostałem pod choinkę (to były jeszcze lata 90te i takie gadźety kosztowały wór złota) ale pomalowałem je farbami plakatowymi haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2020 Znalazłem chłopaka dla niej. Jak zrobię to pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Czerwca 2020 Share Napisano 8 Czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 15:38, KKrauz napisał: Znalazłem chłopaka dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi