marcinw49 Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) Model dopasowany całkiem nieźle, ale ma pare baboli, np: owiewka składa się z jednej części , ubogie odwzorowanie podwozia, itp. Podczas sklejania oczywiście popełniłem sporo błędów noi nie wszędzie mi się chciało używać szpachli , ale to były miejsca mało widoczne oczywiście. Ogólnie model sklejało się dobrze; oto fotki: Proszę o łagodny wymiar kary Ps. Przepraszam że są na takim tle ale niestety innego pod ręką nie miałem Edited April 14, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Fotki, niestety, bardzo slabe. Kolory sa, do nierozpoznania, sfalszowane. Szkoda, bo model wyglada raczej dobrze, a sam Sea Fury to byla rzeczywiscie ladna maszynka. Prawie tak piekna jak Wyvern. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinw49 Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Zobaczę co da się jeszcze zrobić z fotkami, możliwe że je dziś wymienie na lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Kolega erkamo ma niestety racje cięzko jest cokolwiek powiedzieć bo jakość zdjęć na to nie pozwala ale wydaje sie ze to całkiem fajny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinw49 Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Fotki zostały już zmienione ale niestety lepszych nie będzie i nic na to nie poradzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Juz troche lepiej. To co mnie razi, to te brytyjskie znaki. Ta zdecentrowana, czerwona kropka, no i kolorystyka (ten niebieski kolor). Poza tym jest ok. Aha, popraw jeszcze tytul swojego watku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinw49 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Według instrukcji i fotek z neta to kolorystyka jest prawidłowa, co do zdecentrowanych czerwonych kropek to niestety problem z kalkami i niestety nie moge już tego zmienić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Mialem wrazenie, ze ten niebieski jest zbyt jasny, ale po przejrzeniu zdjec z net'u, stwierdzam ze zdjecie zdjeciu nierowne. A zatem, poza ta kropka, wszystko gra na 102. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 ten jasniejszy kolor to powinien byc humbrol 90 beige green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts