marcinw49 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Model dopasowany całkiem nieźle, ale ma pare baboli, np: owiewka składa się z jednej części , ubogie odwzorowanie podwozia, itp. Podczas sklejania oczywiście popełniłem sporo błędów noi nie wszędzie mi się chciało używać szpachli , ale to były miejsca mało widoczne oczywiście. Ogólnie model sklejało się dobrze; oto fotki: Proszę o łagodny wymiar kary Ps. Przepraszam że są na takim tle ale niestety innego pod ręką nie miałem Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Fotki, niestety, bardzo slabe. Kolory sa, do nierozpoznania, sfalszowane. Szkoda, bo model wyglada raczej dobrze, a sam Sea Fury to byla rzeczywiscie ladna maszynka. Prawie tak piekna jak Wyvern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Zobaczę co da się jeszcze zrobić z fotkami, możliwe że je dziś wymienie na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Kolega erkamo ma niestety racje cięzko jest cokolwiek powiedzieć bo jakość zdjęć na to nie pozwala ale wydaje sie ze to całkiem fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Fotki zostały już zmienione ale niestety lepszych nie będzie i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Juz troche lepiej. To co mnie razi, to te brytyjskie znaki. Ta zdecentrowana, czerwona kropka, no i kolorystyka (ten niebieski kolor). Poza tym jest ok. Aha, popraw jeszcze tytul swojego watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Według instrukcji i fotek z neta to kolorystyka jest prawidłowa, co do zdecentrowanych czerwonych kropek to niestety problem z kalkami i niestety nie moge już tego zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Mialem wrazenie, ze ten niebieski jest zbyt jasny, ale po przejrzeniu zdjec z net'u, stwierdzam ze zdjecie zdjeciu nierowne. A zatem, poza ta kropka, wszystko gra na 102. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 ten jasniejszy kolor to powinien byc humbrol 90 beige green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi