ManiekB Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 Zapowiedz Vickers 6 Ton 1:35. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 Poprzednie pojazdy miały skopane podwozie - ciekawe czy poprawili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 4 godziny temu, martinello napisał: Poprzednie pojazdy miały skopane podwozie - ciekawe czy poprawili ? Dużo pracy z poprawieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 Ja nie wiem... Coś dzwonili, ale nie wiem gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWong Napisano 2 Lipca 2020 Share Napisano 2 Lipca 2020 CAMs not Riich. Vickers 6 ton Late production. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi