maciekw Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Może to złudzenie, ale liny wyglądają miejscami na nienaciągnięte. A tak pozatym to całkiem ładny model. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Może to złudzenie, ale liny wyglądają miejscami na nienaciągnięte.To nie złudzenie, tylko tak po prostu jest. Wszystko zależy od tego, jak się żagiel ułoży; niestety, one się lekko obracają, więc nie mogłem wszystkich lin naciągnąć na max, gdyż później któraś mogłaby pęknąć. Zdaje mi się, że w żaglowcu 1:1 też chyba nie wszystkie liny są naciągnięte. Bo jak wtedy obracać żagle względem wiatru, jeśli one byłyby ze sobą pospinane na max?A tak pozatym to całkiem ładny model. Gratuluję.Dziękuję bardzo. Mam nadzieję' date=' że odbiorcy też się tak spodoba. Galeria jest już gotowa; zapraszam (wystarczy kliknąć na poniższe zdjęcie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi