skikut87 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 jestem wlasnie w trakcie prac nad Semovente M40-75/18 i narazie wychodzi cos takiego i w dodatku moj areograf juz kompletnie odszedl i tu mam do was kolegow dwie sprawy 1 prosze o wszelkie komentaze ktore pozwola wydostac jeszcze wiecej z tego primitywnego modelu italerki 2 Czy ktos z was moze mi doradzic jaki kupic areograf w przedziale cenowym od 150 do 250 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prop Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, Mi się ten model już podoba. Tak jak lubię jst delikatnie tylko zniszczony, ślady eksploatacji nieznaczne, wygląda na czysto sklejony. Nie wypowiadam się co do zgodności historycznej, bo się chwilowo na tym nie znam. Jedyne zastrzeżenie - ten kolor piaskowy wydaje mi się trochę za jasny jak na Włochów z Afryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi