adize Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Witam, Oto dzisiejszy postęp: Przykleiłam wszystkie emblematy, siatki fototrawione oraz wkleiłam światła. Muszę jeszcze przykleić klosze lamp przednich oraz wycieraczki i lusterka. Jestem w trakcie robienia lusterka wstecznego. Potem złożę wszystko w jedną całość i kończę relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Ogólnie ładnie, ale tak szczerze mówiąc to nie pasuje i nie podoba mi się ten kolorek na skyline. Kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 mi się podoba... Świetny Skyline... kurde szkoda że w moim z fujimi są takie kijowe lampy przednie... psują wszystko... Kolorek mi się Twój też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Cześć, Już przykleiłam wszystkie części tzn. szyby, lusterka, lusterko wsteczne oraz spojler, jednak w tej chwili nie mam aparatu, dlatego też zrobiłam zdjęcia kamerą 1,7 MP. Lepsze zdjęcia wstawię wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Piękna robota . Bardzo mi się podoba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Obiecane fotki w lepszej jakości: Model nie jest jeszce do końca sklejony (kasta założona na sucho na podwozie). W weekend sończę model i fotki wstawię do galerii. Pozdrawiam, Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Fajne auto, co do kasty to widzę pare paprochów ale mam nadzieję, że to zwykły kurz najbardziej wszystko bije wnetrze, ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 dla mnie bombowo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 BUDOWA ZAKOŃCZONA Serdecznie zapraszam do galerii: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 jedyne co mi sie podoba to wnetrze ,lakier nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trac_k Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 adize możesz mi zdradzić gdzie kupujesz farby Zero Paints? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 trac_k farby kupiłam dzięki koledze koksik750. Jak chcesz to zgłoś się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi