ireneusz Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 (edytowane) Kupię ten zestaw Lavochkin La-9/11 landing gears resin set, by "Complete ZIP" 48033. Edytowane 26 Lipca 2020 przez ireneusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 27 Lipca 2020 Autor Share Napisano 27 Lipca 2020 A może ktoś wie w którym sklepie modelarskim w Polsce mogę ten zestaw kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 Jadar Hobby tym kiedyś handlował, ale jeżeli nie, to poszukałbym w Rosji albo na Ukrainie, nie musi być wcale drogo ani długo, w marcu kupowałem Ła-15 w Mars Models, za wysyłkę wyszło 9 EUR i przyjechało bodaj w dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 27 Lipca 2020 Autor Share Napisano 27 Lipca 2020 Dzięki,wysłałem do JADARU zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi