Pafica Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Z takiego czegoś zrobiłem takie coś. Niezadowolony jestem z wwinietki. Jest za duża, i pusta jakaś. Może dam ją pod jakiegoś Tygrysa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Ładny model i dioramka. Może pusta dlatego, że Matylda nie ma tego niebieskawego kolorku. Anteny też dodałyby uroku . Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Model ładnie pomalowany(rozumiem, że pędzlem) Szkoda że reszcie odpuściłeś. Te dziursko na wieży jest nie do przyjęcia. Podstawka fajna...z tygryskiem w sam raz pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Model ładnie pomalowany(rozumiem, że pędzlem)Szkoda że reszcie odpuściłeś. Te dziursko na wieży jest nie do przyjęcia. Podstawka fajna...z tygryskiem w sam raz pozdrawiam Chodzi ci o dziursko na 1 i 2 fotce? Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merida Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 No fajny model i dioramka heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Dioramka prosta do bólu, ale przez to bardzo ciekawa - podoba mi się. Sam model nie najlepszy, ale uwzględniając, że to Airfix i widząc po wątku ile pracy w niego włożyłeś, uważam, że efekt jest dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts