Wladysz285 Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Witajcie. Nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam temat... Ale do odważnych świat należy... Panowie!!! Przygotowuje się do poskładania, sklejenia modelu w skali 1/72 Junkers Ju-52 firmy AIRFIX Constant Scale Kit by Craft Master. Model jest starszy ode mnie ma ponad 50 latek (chyba). I moje pytanie jest następujące. Czy jest możliwosć dostania części foto trawionych i odlewów żywicznych do tego modelu?? Chciałbym z niego wydusić coś więce,j niż to co oferuje zawartość pudełka, a poza tym Doszedłem do wniosku że ten model zasługuje na coś więcej niż tylko Mdłe nieforemne czesci z wyprasek. Jeżeli ktoś z was miałby jakieś informacje gdzie mogę dostać dodatkowe części które by wzbogaciłyby ten model w wyglądzie to Bardzo bym prosił o odpowiedź. Z góry dziękuję I Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Najczesciej w scalmates masz podane i alternatywne czesci do moedlie. Jezeli Scalemastes nie podaje aby były jakies zywice czy fototrawki, to ich nie bedzie. Z drugiej strony szczerze waie aby byly, nikt do tak starych modeli nie robi czesci w szczegolnosci jak jest jakis nowszy wypust, a tu mamy Italerkę i pewnie coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi