YoYo Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam do wymiany model, który kiedyś kupiłem - MiG-21 w wersji F-13, skala 1:32. Stan wszystkiego w zasadzie bardzo dobry z małym wyjątkiem* *głowa pilota została odcięta ;D i wylądowała w innym modelu. Ten ma nową zapasową (foto poniżej). Poza tym kpl. w 100%. ** do zestawu dodaję zestaw kalkomanii dla wersji PL Model Maker 1:32. Model chodzi obecnie za około 200zł+ i chciałbym wymieć go na coś w takiej samej skali (1:32 tylko, ew. śmigłowce 1:35). Preferowane jety (najchętniej na MiG-19PM 1:32 też Trumpeter) ale inne teatry też ok. Możliwa dopłata po jednej jak i drugiej stronie. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez YoYo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoYo Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Zapomniałem dodać - nieaktualne :). Edytowane 8 Października 2020 przez YoYo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi