hellvis Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Orientuje się któryś z kolegów, czyje wypraski kryją się w pudełku z modelem miga 31 firmowanym przez KP/MasterCraft?? O własne formy raczej ich nie podejrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Wg mojej listy to przepak Condora. Zapraszam do wspolredagowania listy przepakow. http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=7199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ten model to chyba najpierw Zviezda wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj w jakim sklepie ten model widziałeś condor i zvezda to 2 różne modele condor to bodaj te same ramki co icm a ramki zvezdy pakuje revell model z condora mam i jest nieciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Dokladnie! Pytanie teraz, od kogo bierze KoPro MiGa 31. Ja stawiam na Condora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi