Truckerek93 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Czyli samie pierdoły, których i tak początkujący modelarz nie ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja Wam powiem, że mam nie jeden zestaw Truck Accesories (ten obecnie dostępny w sprzedaży), ale tak naprawdę, to użyłem z nich w oryginale tylko zderzaki, jedną gaśnicę i węże podłączeniowe. Za to cała reszta, jest doskonałym materiałem na przeróbki - nie potrzebny plastik, zwłaszcza wyprofilowany, przydaje się do różnych celów... Warto mieć... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja bym kupił same węże miedzy ciągnikiem na naczepą..... albo z czego takie zrobić?? nie mam pomysłów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja Wam powiem, że mam nie jeden zestaw Truck Accesories (ten obecnie dostępny w sprzedaży), ale tak naprawdę, to użyłem z nich w oryginale tylko zderzaki, jedną gaśnicę i węże podłączeniowe. Za to cała reszta, jest doskonałym materiałem na przeróbki - nie potrzebny plastik, zwłaszcza wyprofilowany, przydaje się do różnych celów... Warto mieć...Pozdrowienia. Przygarne halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 no własnie zastanawiałem sue nad tym zestawem ale coja tam uzyje przewodów zderzaka moze i parke kalkomani i 50zł wydam dołoze 2 tyle i kupie volvo fh16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 a pozatym te wszystkie kalkomanie i niektóre rzeczy bardziej pasują do amerykanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Jak i sie postarasz to wychaczysz za 150 , generalnie to ten HDS tylko by mi był potrzebny. Panowie, lekko offtopicowo, ile dacie za ten dzwig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi