ZIO BY NAITT Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Skończony dawno , obfotografowany teraz ... Model PZPR ( Prosto Z Pudła Robiony ) , od siebie dałem nowy kołpak śmigła ( z odpowiednio obrobionego kawałka ramki wtryskowej ) , rigging oraz kalki ( Techmod ) . PS. Wiem że jest czysty , ale właśnie takie modele mi się podobają PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Trochę ta "za czystość" samolotowi zaszkodziła, ale nie za wiele. Po prostu, troszkę śladów użytkowania dodałoby uroku większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 e tam, model mi sie podoba,szczegolnie naciagi miedzy platami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Faktycznie drobne czary-mary dodałoby modelowi uroku i by nie był, taki, taki zielony. Nawet wlot powietrza do silnika jest Khaki. Niemniej gratuluję kolejnego modelu w kolekcji. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Witam,oprócz brudzenia spróbuj zamontować wiatrochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Ło jezu kolczasty, ale żeśta zabytka odkopali - toć ten ulepek ma ponad dwa lata ... Nie ma co, apogeum sezonu ogórkowego PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Zioby - ja chce tobie pogratulować odwagi samozaparcia za to że ci się chciało za tigerka tego zabrać ( no chyba że w twoim magazynku z modelami nic więcej nie miałeś ) . Ja to już z dziesięć razy do niego podchodziłem i za każdym razem doszedłem do wniosku że czasu szkoda na niego chociż Tiger Moth jako samolot bardzo mi się podoba. Co do samego modeliku to mi się podoba ale faktycznie w tym przypadku trochę go ubrudzić dobrze by mu zrobiło. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi