slepy Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 Witam Jaki jest odpowiedni kolor cockpitu w samolocie Su-24 biorąc pod uwage z palety farb gunze c i h ,tamiya albo hataka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slepy Napisano 9 Września 2020 Autor Share Napisano 9 Września 2020 (edytowane) I jeszcze jedno. Model jest od zvezdy i pisze w instrukcji na schemacie malowania że dół samolotu ma być na biało, tylko biały mat czy błyszczący?? Bo wydaje mi się że chyba gloss czyli błyszczący ale nie jestem pewien... Jakby ktoś mógłby podpowiedzieć jak miał podobny projekt to byłbym wdzięczny. No i jaki kolor kabiny pilotów w su-24, doprecyzując pytanie?? Edytowane 9 Września 2020 przez slepy Chciałem dokładniej zadać pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi