Aleksander Zielony Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Do tego krótkiego i zwięzłego foto reportażu zostałem zmuszony pytaniami. Większość pyta czy ja coś robię, czy tylko się bawię z kolegami raz do roku w zawody. A więc odpowiadam: 1. Tak, robię coś, powoli ale robię. 2. Nie bawimy się tylko trakatujemy to strasznie poważnie . A co robię rozdzielam osobnymi wstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Oto, niesławny numer jeden mojej stalowni: T-54 firmy Lee Model jest w trakcie prac malarskich, czyli położony jasnoszary podkład, a obecnie Pactra Polish Khaki II. Nie mam jeszcze pomysłu czy go cieniować aero, czy przepłukać pedzlem. Może ktoś mnie wspomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Drugie paskudztwo, niby mało części, a nerwy psuje w momencie. Armata polowa Schneider 75mm, firmy TOM. Model prawie gotowy, ale ten etap "prawie" mam od miesiąca. Co ruszę jakiś element to zaraz znajduję coś z czym jest problem. A zaczęło sie niewinnie od pocienienia osłony i zalania płynnym plastikiem jam skurczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Model numer trzy. Ten był naprawdę samą przyjemnością w porównaniu z resztą. BWP-2 nie istniejącego już ESCI. Model chwilowo błyszczy się jak wiadomo co, ale spokojnie jak będzie chwilka dla aerografu to ruszam z bezbarwnym mattem. To są modele które będą skończone jako pierwsze, jest jeszcze inna gromadka. No i jest jeszcze ZSU-23-4 Shilka, ale ona jest w modelarni więc jej fotki będą później. Pozdrawiam sklejacz Olo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 Olo ty jesteś masochista z tymi swoimi modelami ale wiem jak jest....a BWP wyszedł ci naprawde świetnie !!! widzę ,że twoje modele osiągają coraz wyższy poziom ............już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2006 Oto kolejny produkt stalowni, model nadal produkowany przez Dragona, ale zdecydowanie odbiegający od obecnych standartów. ZSU 23-4 Shilka. Model nie jest jeszcze ukończony, pozostało jeszcze trochę poprawek lakierniczych, no i zawiesić liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi