Gościu Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Model z zestawu Dragon 7261 Figurki Revell 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Bryka mi się bardzo podoba winetka też, tylko ten ziomek z białą flagą jakiś taki latający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Fajny Model Czołgu. jaki latający ziomek ja nic nie widze tam żeby on był matrixem ehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam. Fajna winietka. Podoba mi się podłoże i śnieg na tanku, ale jak dla mnie ludki troszkę ciemne, chyba, że to wina zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Witam.Fajna winietka. Podoba mi się podłoże i śnieg na tanku, ale jak dla mnie ludki troszkę ciemne, chyba, że to wina zdjęć. Pozdrawiam Ciemne jak ciemna jest natura ponurej wojny. Fajna robota. Scenariusz scenki logiczny. Oglądałem z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi