ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Pudełko: Zawartość - dwie ramki z jasnożółtego plastiku (kilka części już wyciętych, sklejona wanna - za późno wpadłem na pomysł zrobienia inboxa:)) Instrukcja: I kalki: Dwa zdjęcia pokazujące prawdziwe wymiary karaluszka. Nadwozie: I największy hardcore jaki widziałem w 1:72 - ogniwkowe gąsienice:) Cytuj
Roobert Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja pierdziele ale kolos Pierwszy raz widzę ten model, firmę zresztą też. Gdzie takie cudo można kupić? Chętnie bym znajomych i rodzinkę przyprawił o palpitacje pokazując na palcu takie coś Cytuj
valpurgius Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Firma już nie istnieje i to jej jedyny model był... Chyba ARMO dodaje ją jeszcze do drezyny z blaszki, ale sporo to kosztuje Cytuj
ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Napisano 30 Kwietnia 2008 No, z kupnem to może być problem:) Poszukaj na allegro albo na forach internetowych. Firma już chyba nie istnieje, przynajmniej ja nie spotkałem się z ich innymi produktami. Armo dołącza go do drezyny, ale taki zestawik kosztuje jakieś 70 pln. Jest jeszcze jedna alternatywa - fototrawiono-żywiczny z Parta - jedyne 100 zł:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi