ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Pudełko: Zawartość - dwie ramki z jasnożółtego plastiku (kilka części już wyciętych, sklejona wanna - za późno wpadłem na pomysł zrobienia inboxa:)) Instrukcja: I kalki: Dwa zdjęcia pokazujące prawdziwe wymiary karaluszka. Nadwozie: I największy hardcore jaki widziałem w 1:72 - ogniwkowe gąsienice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja pierdziele ale kolos Pierwszy raz widzę ten model, firmę zresztą też. Gdzie takie cudo można kupić? Chętnie bym znajomych i rodzinkę przyprawił o palpitacje pokazując na palcu takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Firma już nie istnieje i to jej jedyny model był... Chyba ARMO dodaje ją jeszcze do drezyny z blaszki, ale sporo to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2008 No, z kupnem to może być problem:) Poszukaj na allegro albo na forach internetowych. Firma już chyba nie istnieje, przynajmniej ja nie spotkałem się z ich innymi produktami. Armo dołącza go do drezyny, ale taki zestawik kosztuje jakieś 70 pln. Jest jeszcze jedna alternatywa - fototrawiono-żywiczny z Parta - jedyne 100 zł:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi