brabazon Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam! Czy ktoś z Was przypadkowo ma może schematy malowania do polskich Limów-5 P/MiGów-17 PF/PFU? Chodzi oczywiście o kamuflaż...jeśli owszem,to zapraszam:D Z góry dzięki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam mam tylko to http://wp.scn.ru/en/ww3/f/12/29/0/8 Mnie ten kamo się nie podoba, robiłem lima-5P i wzorowałem się na czterokolorowym kamo ,,pomnikowców'' Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron75 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam a jak sobie ostatnią cyfre w/w adresu zmienisz (tak od 0 do 12) to też zmieni sie malowanko Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 30 Maja 2008 Autor Share Napisano 30 Maja 2008 Ok,Dzięki serdecznie,pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi