Gość Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Wracałem dziś z Tyńca i na parkingu przed Nowohuckim Centrum Kultury) ujrzałem takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Taki ładny, że aż brzydki z tego co wiem to takie cuda robi się jedynie na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Podobne ma koła jak w HD V-rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Wogóle to ładna maszyna, ale niewyobrażam sobie jazdy na tym w takiej pozycji... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Piękne kształty, ale znalazłem niedoróbki. Np łańcuch obija się o dolną częśc wachacza. Jestem ciekaw czyja to produkcja, rodzimy warsztat czy import z USA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Właściciel składał go do kupy w Polsce. Rama jest polska ,części z USA. Pojemność:1800 cm3. Dorobiłem trochę fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Fajna pojemność, ciekawe jakie ma osiągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Pojemność ja w samochodzie, ogólnie takie mi się nie podobają, wole jakiego "Harleja", od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Super maszyna , pierwszy raz widze takie cudo u nas , jestem wielkim fanem chopperów a ten mi przypadł mocno do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi