Avi Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Czołem Czy ktoś z Kolegów zna ten model - T-50 z Maquette? Czy jest to przepakowany Techmod/Mirage, czy też oryginalny produkt Maquette? Gdzie można znaleźć "inboxa" tegoż modelu? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Witam Avi, Czy jest to przepak tego nie wiem, sam model sklejałem troszkę czasu temu i przyznam, że składał się całkiem przyzwoicie. Jest oczywiście troszkę czyszczenia, szpachli o ile pamiętam użyłem w małej ilości. In-boxa poszukam, myślałem, że na mojehobby z racji tego, że dysponują tym czołgiem, mają fotki wyprasek. Jednak się przeliczyłem, ale jak coś znajdę to dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Dzięki za podpowiedź. Jeśli uda Ci się znaleźć inboxa byłoby świetnie Avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi