mysiek13 Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) Witam wreszcie zebrałem się za zrobienie fotek mojej ostatnie dioramce w 72 Studebacker to PST z blaszkami Parta i zmodyfikowanym silnikiem z GMC z CMK. Zdobyczny Hanomag SS100 Gigant ze Special Armour - bardzo fajny model, super się skleja praktycznie sam - zdecydowałem się na plamki pędzlem bo na fotce zdobycznego egzemplarza sa własnie takie plamy o ostrych krawędziach, jakby nie malowane aero... Jeep Airfix plus blaszki, ML 20 Ace z hamulcem wylotowym z RB. Figurki to Preiser i Zvezda. Edytowane 17 Listopada 2020 przez mysiek13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 17 Listopada 2020 Autor Share Napisano 17 Listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Piękny klimat nieco (niesłusznie!) obecnie zapominany. Scenka jak z nad Odry czy Nysy tuż przed przygotowaniem artyleryjskim - technicy dłubią przy sprzęcie, amunicja czeka, wszystko czyste. Aż czuje się oczekiwanie wiszące w powietrzu. Odbiór doskonałej pracy psują tylko fotki z za małą głębią ostrości. Proponuję poczekać na lepsze światło i zrobić nowe, będzie więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi