Maniakscań Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Wczoraj dostałem paczkę ze Scanią R620 Ateiler. Skala 1:24, Producent: Italeri. A oto fotki części : szyby kabina, owiewki, nadkola, itp. wnętrze silnik, rama i podzespoły felgi i opony http://images33.fotosik.pl/239/1853218ef1bf91aam.jpg[/img] kalka i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Jak dla mnie to wszyściuteńko to samo co R 500 oprócz kalek i tych naklejek na grill, ale może być . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 I jeszcze inny gril widze jak brat skleja i to jest ten nowszy . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Fajny Model chyba go też, sobie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Wszystko jest co w Scani R500 tylko są inne dodatki, nic sie italerka nie postarała np, o inny wygląd silnika ale mysle również o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 marcinzo56 Raz to wygląd silnika, a dwa to mogliby zrobić już "Rkowską" kierownicę... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Zrobię małe OT ale ciekawe jak zrobią merca actrosa max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 I życzę powodzenia z naklejkami na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 O tak na pewno sie przyda, z tymi naklejkami to przy Actrosie miałem zabawę, tu też może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi