ZepFot Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Model wykonany około 2 lat temu. Prosto z pudła plus dodatki na pace. Fikcyjny Opel we Francji na przełomie lat 50 i 60. Myślę że mogły wtedy się tam jeszcze takie trafić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 4 godziny temu, ZepFot napisał: Fikcyjny Opel we Francji na przełomie lat 50 i 60. Myślę że mogły wtedy się tam jeszcze takie trafić. Pojazd z lat 50/60 a tablica rejestracyjna z lat 70-tych. Z wikipedii zresztą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Bardzo pomysłowo na pace. To prawdziwe drewienko czy malowanie tarcicy tak fachowe? Szoferka to jak po remoncie w porównaniu z paką. Zamaluj jakoś ten srebrny kleks na oponie. Podoba się. Mógłbym mieć takiego na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZepFot Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 Dzięki za sugestie. Co do szoferki i paki chciałem uzyskać taki kontrast. "Srebrny" flek na kole to zadymienie z ca po mocowaniu na podstawce, koło do zdjęcia się przekręciło, nie zauważyłem tego. Faktycznie tablice późniejsze ale nie znalazłem wcześniejszych ani wzoru jakie były. Drewno na pace to listewki, reszta malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi