gryfuniu Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Kupię model w 1/35: (K) DRAGON 6869 PZKPFW VI (P) / BERGEPANZER TIGER (P) - 2W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Jeżeli jesteś kolekcjonerem pudełek z modelami to ok, ale jeżeli chcesz te modele zbudować, to uwierz mi - nie warto! I gwoli informacyjnej, to z zestawu można zbudować tylko jeden pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryfuniu Napisano 30 Listopada 2020 Autor Share Napisano 30 Listopada 2020 Wiem, że z zestawu można zbudować tylko jeden pojazd, jak to u Dragona z opisem 2in1, 3in1 itp... W sieci mało bardzo informacji o tym modelu, właściwie tylko kilka fotek, co z tym pojazdem nie tak, dlaczego nie warto - myślałem o Bergepanzer?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 46 minut temu, gryfuniu napisał: Wiem, że z zestawu można zbudować tylko jeden pojazd, jak to u Dragona z opisem 2in1, 3in1 itp... W sieci mało bardzo informacji o tym modelu, właściwie tylko kilka fotek, co z tym pojazdem nie tak, dlaczego nie warto - myślałem o Bergepanzer?/ Tam w zasadzie powinno być 3 in 1, bo można zrobić do wyboru jedną z dwóch wersji Bergepanzera, którego z chęcią bym sprzedał. Niestety w zestawie jest tylko jeden komplet zawieszenia, który użyłem w budowie Tiger (P), a szkoda bo mogli tą jedną ramkę więcej dorzucić. W kartonie jest jeszcze miejsca na kilogram ziemniaków: A np dla jednej części którą jest osłona km-u władowali całą ramkę od StuG-a: Mało tego, ta osłona znajduję się w elementach fototrawionych dołączonych do zestawu Co do samego Tigera (P) z zestawu to szkoda pisać. Ale jeżeli jesteś zainteresowany Bergepanzerem bez zawieszenia to śmiało pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Wysłałem p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi