Chilar Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Oddam gąski zestawowe 1/35 do - patrz zdjęcia (modele są w ICM , jeden w Italerii tj. Ford V3000 i KHD oraz Panzerwerfer). Uwaga nie są to Magictraki, nie zatrzaskują się, trzeba sklejać na sztywno. Wyślę w cenie paczkomatu, a w przypadku młodszego kolegi ja sfinansuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Jeżeli pasują do steyr rso to chętnie przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2020 niestety nie pasują do RSO, ja natomist chętnie przytulę pozostałości pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Mam jeszcze panzerwerfer 42 z italerki gdzie chętnie bym wymienił gąski tam by chyba pasowały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 42 minuty temu, Tom71 napisał: Mam jeszcze panzerwerfer 42 z italerki gdzie chętnie bym wymienił gąski tam by chyba pasowały ? Tak, tam by pasowały. Ja napisałem w pierwszej wiadomości w tym wątku że do Panzerwerfer Italeri są odpowiednie. Ten pojazd był na podwoziu Opla Blitz'a. No..... ale Greif był pierwszy z konkretną wiadomością wysłaną do mnie. Nie żałuj, jest tyle do zrobienia w modelarstwie, że nie ma czym się smucić. Studnia bez dna normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi