volsebix Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) Witam, Na sprzedaż mam 3 szt. szlifierek akumulatorowych Lidlowskich. Poz. 1. - 90 pln Całkowita nówka z akcesoriami. Poz. 2. - 78 pln - Raz używana, zacięło się futerko, odblokowałem. Jest w pełni sprawna- ktoś użył wielkiej siły do zamocowania narzędzia i ciąć gruby metal ( kształtownik) do czego one się nie nadają. Poz. 3. - 48 pln - Raz używana, zacięta jak wyżej i przez tą samą osobę - odblokowałem. Brakuje akcesoriów, które można łatwo dokupić. w sklepie Lidla on-line. Uszkodzony ma przycisk blokady futerka. Można mocować narzędzia, ale używając małego śrubokręta. Jak na zdjęciu WLICZONA PRZESYŁKA KURIEREM Edited December 8, 2020 by volsebix Link to comment Share on other sites More sharing options...
henryk Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Witam. Poszło PW. H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
henryk Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Witam. Coś szwankuje PW. Możemy kontynuować na maila? henrykgeraltriv@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
volsebix Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 PW działa odpowiedziałem. sebastian.lukaszewski1@gmail.com Pzdr Sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
volsebix Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 UP ! Nowe ceny i przesyłka cały czas w cenie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts