volsebix Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, Na sprzedaż mam 3 szt. szlifierek akumulatorowych Lidlowskich. Poz. 1. - 90 pln Całkowita nówka z akcesoriami. Poz. 2. - 78 pln - Raz używana, zacięło się futerko, odblokowałem. Jest w pełni sprawna- ktoś użył wielkiej siły do zamocowania narzędzia i ciąć gruby metal ( kształtownik) do czego one się nie nadają. Poz. 3. - 48 pln - Raz używana, zacięta jak wyżej i przez tą samą osobę - odblokowałem. Brakuje akcesoriów, które można łatwo dokupić. w sklepie Lidla on-line. Uszkodzony ma przycisk blokady futerka. Można mocować narzędzia, ale używając małego śrubokręta. Jak na zdjęciu WLICZONA PRZESYŁKA KURIEREM Edytowane 8 Grudnia 2020 przez volsebix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henryk Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Witam. Poszło PW. H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henryk Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Witam. Coś szwankuje PW. Możemy kontynuować na maila? henrykgeraltriv@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2020 PW działa odpowiedziałem. sebastian.lukaszewski1@gmail.com Pzdr Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 UP ! Nowe ceny i przesyłka cały czas w cenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi