Marcintosh Napisano 15 Listopada 2006 Share Napisano 15 Listopada 2006 No wiec dokladnie o to chodzi. Kazda proba konstruowania urzadzen elektrycznych, hydraulicznych lub pneumatycznych bez odpowiedniego przygotowania i wiedzy z zakresu inzynierii jest po prostu NIEBEZPIECZNE Jezeli podchodzisz powaznie do swojego hobby, to zawsze kupuj najlepsze narzedzia na jakie cie akurat stac. Odstaw lody czy trawke, czy na co tam wydajesz, wez kredyt i kup cos co ma atest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 15 Listopada 2006 Share Napisano 15 Listopada 2006 Marcin ma rację ja np. kupiłęm na allegro używany mało kompresorek ma-1000 za 170 zł i dotej pory jestem zadowolony ja też jest początkujący pomalowałęm już nim 4 modele i jest gites. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi