panDespota Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Świetnie to wygląda. Te zielone szuwary robią robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października (edytowane) Nudne ale konieczne. Trochę sprzętu luźnego. Edytowane 4 Listopada przez Mariusz 72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada (edytowane) Ostatnia grupa austriackich chłopaków pomalowana Zacząłem to wszystko ponownie układać na klej. Edytowane 4 Listopada przez Mariusz 72 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Świetna robota. Zwłaszcza kawalerzyści mi się spodobali. Tego wsiadającego na konia przerabiałeś czy był taki w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada Thx. Jego akurat nieznacznie. Podmieniłem mu konia. Zerknij na fotki gdzie nie jest pomalowany. To jest z zestawu Zvezdy. Sztab Napoleona czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 11 Listopada Autor Share Napisano 11 Listopada Witam szanownych. Cud się stał. Skończyłem! Wrzucę fotki i link do galerii w następnym poście. Poniżej ostatni maruder. W sumie wyszło 105 figurek (wliczając 2 konie). Nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Godzinę temu, Mariusz 72 napisał: Witam szanownych. Cud się stał. Skończyłem! Wrzucę fotki i link do galerii w następnym poście. Poniżej ostatni maruder. W sumie wyszło 105 figurek (wliczając 2 konie). Nigdy więcej Bym wymiękł raczej po trzeciej , gratuluję rzadko spotykanego zacięcia, musiał być ból by to pokończyć, ale efekt finalny to na pewno go uśmierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi