jacek j Napisano 15 Grudnia 2020 Napisano 15 Grudnia 2020 Witam. Czy ktoś z Was sklejał ww. Peugeota ?. Znalazłem 1 wpis gdzie padło słowo tragiczny. Pozdr JJ Cytuj
jacek j Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Po wyjęciu z pudła. 41 elementów. Poprzednio skleiłem z plastiku jedynie BMW E 34, więc nie mam porównania. Zaleta to wg mnie 80 zł i otwierane elementy. Do tego wygląda że w miare pasują. Minusy, mało tych elementów. Opony dramat (jak w zabawce). Tylne światła to kalkomania... Oto fotki: https://images.q100.pl/get/jacek_j/20201221_131458.png Edytowane 5 Stycznia 2021 przez jacek j Cytuj
jacek j Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) właśnie widzę i nie wiem czemu. Na innym forum działają linki Nie wiem jak wkleic ministurki. Sa poki co linki Edytowane 22 Grudnia 2020 przez jacek j Cytuj
SirCzajnik Napisano 27 Grudnia 2020 Napisano 27 Grudnia 2020 Popełniłem ten model razem z R5 Turbo. Dwa Hellery i mam tej firmy dość na co najmniej rok... A najgorsze że kupiłem Xsarę WRC z Italeri a to przepak Helera... Ale to moje pierwsze rajdówki a dopiero 4 model w życiu... Może nawet to ja pisałem, że tragiczny bo kupiłem zestaw od Tamiya i jest zupełnie inny. Dużo więcej szczegółów, podzespołów, jakość nie porównywalna ale pieniądze również... Jak znajdę zdjęcia To Ci podeślę jak wyszło. J. Cytuj
jacek j Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Napisano 5 Stycznia 2021 Dzięki za foty poglądowe. Warsztat zacząłęm tutaj Cytuj
jacek j Napisano 31 Marca 2021 Autor Napisano 31 Marca 2021 Witam. Galeria Polecam mimo uwag zawartych w wątku i Galerii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi