jacek j Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Witam. Czy ktoś z Was sklejał ww. Peugeota ?. Znalazłem 1 wpis gdzie padło słowo tragiczny. Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Po wyjęciu z pudła. 41 elementów. Poprzednio skleiłem z plastiku jedynie BMW E 34, więc nie mam porównania. Zaleta to wg mnie 80 zł i otwierane elementy. Do tego wygląda że w miare pasują. Minusy, mało tych elementów. Opony dramat (jak w zabawce). Tylne światła to kalkomania... Oto fotki: https://images.q100.pl/get/jacek_j/20201221_131458.png Edytowane 5 Stycznia 2021 przez jacek j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Fotek brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) właśnie widzę i nie wiem czemu. Na innym forum działają linki Nie wiem jak wkleic ministurki. Sa poki co linki Edytowane 22 Grudnia 2020 przez jacek j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 Popełniłem ten model razem z R5 Turbo. Dwa Hellery i mam tej firmy dość na co najmniej rok... A najgorsze że kupiłem Xsarę WRC z Italeri a to przepak Helera... Ale to moje pierwsze rajdówki a dopiero 4 model w życiu... Może nawet to ja pisałem, że tragiczny bo kupiłem zestaw od Tamiya i jest zupełnie inny. Dużo więcej szczegółów, podzespołów, jakość nie porównywalna ale pieniądze również... Jak znajdę zdjęcia To Ci podeślę jak wyszło. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Obiecane Fotki gotowej 205-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2021 Dzięki za foty poglądowe. Warsztat zacząłęm tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 31 Marca 2021 Autor Share Napisano 31 Marca 2021 Witam. Galeria Polecam mimo uwag zawartych w wątku i Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi