Robert WW Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 T-62 zrobiony na zamowienie znajomego . Model tamiya, wnętrze VP, Frulki. Malowanie zaczerpniete z prywatnych fotek żolnierzy USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 bardzo fajny model też takie chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Fajny, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 jak dla mnie cudo.Mam pytanie ile kosztuje sam model tamiyi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Dzięki ! Mam pytanie ile kosztuje sam model tamiyi?? około 50 zł -to stary model jeszcze przystosowany do napedu elektrycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi