koksik750 Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Dzięki panowie na te miłe komentarze. To dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Wiem że nie tylko ten Model. Ale mi chodziło o ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Nie no... Wypas na maksa!!!!! Dobra robota!!!!!!! ((Mnie cos checi odeszly ostatnio.....)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 O lakierze nic nie powiem bo po co:)]koksik750 powiedz mi proszę czym malujesz tylne lampy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 W tym modelu akurat były już czerwone, ale ogólnie używam farb gunze typu clear: clear red i clear orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 A czym malujesz areografem czy sprayami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Wojciechu Kosik maluje aerkiem... Popatrz w zakupach tam się znajdują farby, które kupuje do swego aerografu. Zero Paints się zwą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Co tu dużo mówić - model jest piękny szczególnie powłoka lakiernicza podoba mi się Powiedz mi jaka jest wydajność farbek Zero Paints bo zastanawiam się ile musiał bym kupić opakowań na model w 1:8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 Co tu dużo mówić - model jest piękny szczególnie powłoka lakiernicza podoba mi się Powiedz mi jaka jest wydajność farbek Zero Paints bo zastanawiam się ile musiał bym kupić opakowań na model w 1:8 Słuchaj, producent pisze że na 1-3 modele - w butelce jest 60ml - ja używam ok 10ml na model więc duzo zostaje. Możemy się umówić na wspólne kupowanie farb bo malować kilka aut jednym kolorem mi się nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Słuchaj, producent pisze że na 1-3 modele - w butelce jest 60ml - ja używam ok 10ml na model więc duzo zostaje. Możemy się umówić na wspólne kupowanie farb bo malować kilka aut jednym kolorem mi się nie widzi Pomysł godny uwagi tylko zastanawiam się czy to co Tobie zostanie wystarczy na takiego kolosa w 1:8 Tak se myślę, że kolorek Twojego Nissana idealnie pasował by do mojego Camaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 No jak bierzesz tylko na jeden model to ja wtedy odpadam :P To camaro ma na sobie raczej brązowy lakierek niż cukierkowy, więc możemy znaleźć i taki, zagadaj na gg jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Panowie takie sprawy to na PW lub GG , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 Panowie takie sprawy to na PW lub GG , pozdro Nie czepiaj się Pan , przecież napisałem żeby napisał do mnie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Spoko spoko , taki żart , przeciez nic na tym forum nie moge :P . Koniec OT juz z mojej strony . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi