bondarek Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Witam Jakiś czas temu zlepiłem coś takiego: http://bondarek.fotosik.pl/albumy/64992.html Jest to Steyr RSO with PAK-40 1/35 Italeri, podstawka IKEA (ramka do zdjęć), trochę gipsu i część pędzla. Dodałem blaszki ale nie pamiętam producenta. Zapraszam do oglądania, oceniania i krytykowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 gąski założyłeś na odwrót szkoda, że kalki nie są przybrudzone - zbyt odcinają się od brudniejszego podwozia pociski trochę krzywo pomalowane szkoda, że nie pobawiłeś się innymi kolorami, np. przy malowaniu stanowiska kierowcy - wajchy miały gumowane nakładki, siedziska były pokryte skórą - całość wyszła strasznie monotonnie strasznie ciężko ogląda się tą galerię na fotosiku :] nie wiem czy to tylko u mnie tak działa czy wszyscy tak mają.. poza tym wszystkie ujęcia są bardzo zbliżone do siebie - ciężko coś powiedzieć o bryle modelu i jego geometrii jak na zastosowanie gąsek z zestawu to położyłeś je całkiem nieźle.. moje się połamały:P czekamy na lepsze zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Model ładnie poskładany, gąski...w końcu każdy może takie coś strzelić, przy następnym będzie odwrotniej;) Kolor syfku wygląda troszkę inaczej, aniżeli to z podłoża, które wyszło Ci super. Na zdjęciach widać kilka szparek, w które go nie "napchałeś" Nie wiem ile czasu kleisz, jakie modele, który to z kolei itd. Ogólnie kilka drobiazgów na minus, jednak całość wygląda bardzo ładnie. powodzenia przy następnym(?) ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts