Szef Napisano 20 Stycznia 2021 Share Napisano 20 Stycznia 2021 Dzień dobry Daje ten post dlatego że niestety nie będe miał tyle czasu co wcześniej. Chce się dowiedzieć czy Boulton Paul Defiant Mk.I był produkowany w jednym kolorze? (Będzie chyba kolejny po karasiu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Stycznia 2021 Share Napisano 20 Stycznia 2021 4 godziny temu, Szef napisał: Dzień dobry Daje ten post dlatego że niestety nie będe miał tyle czasu co wcześniej. Chce się dowiedzieć czy Boulton Paul Defiant Mk.I był produkowany w jednym kolorze? (Będzie chyba kolejny po karasiu) To nie ten dział. Były zarówno całe czarne jak i w standardowym brytyjskim dwubarwnym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2021 Mam nadzieje że admin mnie nie zabije 12 minut temu, robertmodelarz napisał: To nie ten dział. Były zarówno całe czarne jak i w standardowym brytyjskim dwubarwnym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 12 godzin temu, Szef napisał: Mam nadzieje że admin mnie nie zabije Myślę że nie...ale warto czytać i patrzec co i gdzie się pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2021 8 godzin temu, piotrkur napisał: Myślę że nie...ale warto czytać i patrzec co i gdzie się pisze.. Dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi