rasheed Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Zestaw do konwersji klasycznego Liberatora na wersję GR Mk.V. Przyznam że komupiłem go tylko dla wierzyczki Boulton-Paul która potrzebna jest mi do zbudowania Liberatora z 1586 ESP. Cóż na temat jakości wiele nie powiem bo sie nie znam . To mój pierwszy kontakt z żywicą i oszkleniem vacu ale chyba są w porządku, zwłaszcza oszklenie całkiem elegancko przezroczyste(chyba niezbyt poprawnie sformułowane wyrażenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Ile za to dałeś I skąd to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 10 Maja 2008 Autor Share Napisano 10 Maja 2008 32 zł + przesyłka. Sprowadzone na zamówienie. Sprawdź priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi