Przemo1CK Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Witam! Udało mi się wreszcie skończyć jakiś model Pomimo braku czasu wykonałem Italerowskiego Demaga z Pakiem 36 z Tamki. Oto on: P.S. Mam nadzieje, że się spodoba... zapraszam do wyrażania swoich opinii. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 bardzo dobre zdjecia, fajnie zrobiony model, według mnie nie ma jakis razacych błedów ale moze poprostu ich niedostrzegam.... Niewazne wazne ze model mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 zacny model, a jakiegoś szofera albo kanoniera byś nie zatrudnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi