Baas ArK Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Przygarnę lub wymienię kalkomanie z wrześniowymi oznaczeniami do PZL P.7a. Chętnie do malowań nr.2 lub nr.4 z tego zestawu: klik Zaoferować mogę kalki z zestawu (nr. kat. 70006) za malowaniami przedwojennymi lub różne pozostałości z zestawów dodatkowych (np. Techmod: P-11c, P-23, Mustang, AML: Finnish Air Force) i pudełkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Baas ArK napisał: Przygarnę lub wymienię kalkomanie z wrześniowymi oznaczeniami do PZL P.7a. Chętnie do malowań nr.2 lub nr.4 z tego zestawu: klik Cześć! Mam to, ale będę chciał za to tyle hajsu, że obiecuję, że w tym roku już żadnego modelu nie kupisz A tak na poważnie. Zostały mi godła, litery kodowe i nry seryjne z obu wspomnianych malowań (bez szachownic, oznaczeń producenckich itp), ale jak masz kalki z innego zestawu to nie problem bo dobierzesz. Jak coś pisz. Edytowane 11 Lutego 2021 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi