fiedotow Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Dla miłośników parowozów kilka zdjęć z majowej Parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Fajny klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Całe szczęście że jeszcze tyle tego się zachowało... Ratujmy co się da (zabytki)... Bo niedługo obudzimy się bez przeszłości... Ale to tak OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Mam nadzieję, że magazyn "Koleje Małe i Duże" wyda znów obszerną relacje na temat parowozjady w Wolsztynie. Ostatnio była dołączona płyta z filmem, więc można było poczuć klimat imprezy. Ale pary buchającej i zapachu maszyn już nie, a szkoda. Jak dla mnie super impreza tylko szkoda, że co roku sie na nią wybieram i zawsze coś mi wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 ... relacje na temat parowozjady w Wolsztynie... Parowozjada odbywa się co roku w Chabówce. W Wolsztynie natomiast jest Parada Parowozów. Ale wypucowali Ty2-911 i Tr12-25. Piękne są te wszystkie parowozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 5 lipca odbędą się kolejne wybory Miss Świata Parowozów. http://www.missparowozow.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Ups sasa faktycznie Kenworth, masz racje, przepraszam za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi