sjr Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) W weekend udało mi się skończyć kolejny zestaw z magazynu - p51d od tamki w skali 1/72. Zestaw prosto z pudla malowany tamiya, gunze, AK extreme metal Wyszedł jak widać na foto, nie jestem w 100% zadowolony ponieważ camo miałem malować z ręki ale na tak małej powierzchni pojawiał się za duży odkurz. Pasy malowane z szablonów, srebrna obwolutą do gwiazd na ogonie też. Zapraszam do galerii Edytowane 8 Października 2021 przez sjr Update zdjęć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Bardzo zgrabny modelik.Podoba mi się zwłaszcza że robiłem go w tym malowaniu na początku lat90-tych.Trochę się chyba spieszyłeś ze wstawieniem zdjęć bo nie pomalowałeś świateł pod skrzydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 Tak, czekam na dostawę farb clear i zostaną domalowane w bliżej nieokreślonym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Spód super wygląda. Lubię takie spody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 8 Października 2021 Autor Share Napisano 8 Października 2021 Dodałem światła, zaktualizowałem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi