sjr Napisano 22 Lutego 2021 Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) W weekend udało mi się skończyć kolejny zestaw z magazynu - p51d od tamki w skali 1/72. Zestaw prosto z pudla malowany tamiya, gunze, AK extreme metal Wyszedł jak widać na foto, nie jestem w 100% zadowolony ponieważ camo miałem malować z ręki ale na tak małej powierzchni pojawiał się za duży odkurz. Pasy malowane z szablonów, srebrna obwolutą do gwiazd na ogonie też. Zapraszam do galerii Edytowane 8 Października 2021 przez sjr Update zdjęć 4 Cytuj
jarek Napisano 22 Lutego 2021 Napisano 22 Lutego 2021 Bardzo zgrabny modelik.Podoba mi się zwłaszcza że robiłem go w tym malowaniu na początku lat90-tych.Trochę się chyba spieszyłeś ze wstawieniem zdjęć bo nie pomalowałeś świateł pod skrzydłem. Cytuj
sjr Napisano 22 Lutego 2021 Autor Napisano 22 Lutego 2021 Tak, czekam na dostawę farb clear i zostaną domalowane w bliżej nieokreślonym czasie Cytuj
sjr Napisano 8 Października 2021 Autor Napisano 8 Października 2021 Dodałem światła, zaktualizowałem zdjęcia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi