rtoipmodest Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Szcześliwie udało sie go sfocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 model mi się podoba ale ten koleś co na nim stoi jakiś mało męski jest zrób jakiś koper na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 zrób jakiś koper na klacie trudno będzie to wykonać w 1:72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Bardzo fajnie wykonana scenka(opisałem w warsztacie) Nie wiem, czy to wina zdjęcia, ale wygląda jakby minimalnie się gąski złaziły ku sobie. "Rozkaz a wykonanie..." Hm, gdzie to poupychać..myśli John,Ed patrząc na niego podnosi głowę znad książki i mówi doń -że tez nie masz większych problemów Natomiast Frank, w chwilowym zamyśleniu rozmyśla o domu i rodzinie... Bardzo mi sie podoba jak i wykonanie tak i układ Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Rafale, nieuważnie czytałeś w części warsztatowej. To jest Legia (Flaga francy i herg Legii z przodu pojazdu), prawdopodobnie jeden kolo to były wehrmachtowiec. Gąski się makabrycznie zlazły i dlatego jest na górce i w szuwarach. Wszystkie grzeszki opisałem w dziale warsztat. Barcel ja też nie lubię glizd, ale poprzestałem na zacienieniu pachy, bałem się, że przesaczę z owłośieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Rafale, nieuważnie czytałeś w części warsztatowej. Czytałeś, czytałeś, nie widziałem abym przekręcił któreś z imion:piwo: Bo ich po prostu nie ma.... Można było-figurant ABC...ale z imionami bardziej osobowo Pod każde z nich można podstawić jakiekolwiek, prawda ? Gdybym napisał-Załoga A/B wtedy tak...bo to załoga G,jak pisałeś.. Jednak nadal to nie zmienia faktu, że ta żabka(Crab) świetnie się prezentuje pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Łeeee no super tylko mi nie pasi ten wąs u hamerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Mi się wydaje że raczej są to ŻABOJADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi