koksik750 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No i pora zacząć kolejny projekt: Mazda Rx-7. Zapytacie dlaczego Aoshima a nie Tamiya? A to dlatego że aoshima wydała wersję po liftingową z 98r. I na dodatek powiem szczerze, że lepiej się prezentuje niż mazda Tamki ( którą posiadałem ). Model bez żadnych przeróbek, poza ewentualną zmianą felg. Kolor: oczywiście czarny Mazdy Rx-7 - Brilliant Black. Karoseria poszpachlowana i po gruntownym szlifowaniu i pogłębieniu linii podziału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Czekamy czekamy , moim zdaniem to najlepsza mazda ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Witam Czyli szykuje sie kolejny piekny model w kolekcji. Trzymam kciuki. czekamy na fotki po lakierowaniu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No super madzia szykuje się niezła relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Dobry wybór. Już czekam na clear, bo pewnie będzie co oglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No tak znowu piękny modelik się szykuje ja też mam tą "Madzie" ale u mnie będzie całkiem inaczej Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Koksik tylko mam małą prośbę. Pokaż jak robisz wnętrze (i podwozie) krok po kroku. Mnie to bardzo interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 nie no teraz śledzę dokładnie... super auto teraz wybrałeś. I też prośba pokaż wszystko krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Ok postaram się jak najdokładniej pokazać krok po kroku moje poczynania. Co do Podwozia to czasami ograniczam się do minimum - jeśli np. cała podłoga jest odlana łącznie z wydechem. Ale tu chyba jest oddzielnie więc powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 koksik nam chodzi o wnętrze,spód auta to zazwyczaj mało widoczny więc jakbyś mógł to dużo fotek z prac nad wnętrzem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam tez sie przysiądę (jak znajdę wolne miejsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Myślę nad zmianą felg. Tu fotki ze złożonym zawieszeniem i felgami z pudła - wygląda całkiem przyzwoicie jak na 18" i chyba je zostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Fajne fajne , jak byś jeszcze zrobił przymiarke z jakimis innymi nad którymi sie zastanawiałes . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 18" to do Ciebie nie podobne przecież kiedyś mi sam pisałeś że dla Ciebie od 19" wzwyż Ale nie no spoko to wygląda i oby tak dalej Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 fajnie wyglada na tych felach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 No i kolejny etap prac. Karoseria pokryta szarym podkładem Tamiyi. Jutro Kolor bazowy i prawdopodobnie clear. Elementy spoilera i lusterka: Karoseria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Fajnie, czysto i równiutko położony podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 No i poszedł kolor - 5 warstw koloru bazowego Brilliant Black (Rx-7) z palety Mazdy, Zero Paints: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Ładnie ładnie nie ma co szykuje się kolejny piękny modelik w twoim wykonaniu Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 ładny Kolor ciekawie jakie wnętrze zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 ładny Kolor ciekawie jakie wnętrze zrobisz Wnętrze będzie czarno czerwone jak w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Witam. Przedni zderzak jest przyklejony czy założony na sucho, bo z lewej strony dość mocno odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Czekamy na klar , narazie jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Witam. Przedni zderzak jest przyklejony czy założony na sucho, bo z lewej strony dość mocno odstaje. Na razie jest tylko przyklejony z przodu, po bokach dokleje poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi