Nietzwietz Napisano 23 Marca 2021 Share Napisano 23 Marca 2021 Witam. Jeśli ktoś miałby do polecenia jakiś sklep internetowy, gdzie można ten model dostać to też poprosiłbym o link. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Marca 2021 Share Napisano 23 Marca 2021 chociażby tutaj jest do zamówienia : https://www.martola.com.pl/pl1387/produkty76332/japanese_cruiser_kitakami czas oczekiwania na dostawę z Japonii około miesiąca do dwóch za to na ebay'u są dostępne od ręki - wiele tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nietzwietz Napisano 23 Marca 2021 Autor Share Napisano 23 Marca 2021 Dlatego zadają tu to pytanie, gdyż nie chodzi mi o JAKIKOLWIEK model Kitakami!!!! Wiem, że ich wiele na necie. Chodzi mi konkretnie o: JAPOŃSKI KRĄŻOWNIK TORPEDOWY KITAKAMI; Producent: AOSHIMA; Nr. katalogowy:051344 Potrzebuję konkretnie ten model, gdyż mam już Oi oraz blachy do niego i chciałbym zbudować ten konkretny dywizjon krążowników. Niestety moje umiejętności modelarskie, są niewystarczające, aby przebudowę innej wersji do pożądanej przezemnie wersji torpedowej uznać za satysfakcjonującą. Ale dziękuję za próbę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi