msegen Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Witam. relacja modelu firmy master craft , 1:72 , z serii DAM CI W KOŚĆ . A dlaczego dam Ci w kość ? Spójrzcie na zdjęcia : kadłub będzie rozrywany , ponieważ chcę zrobić kabinę pilota , a nie jak zaprojektowano czarna od chłań . Proszę Abyście wstawiali zdjęcia tego samolotu , a szczególnie kabiny pilota. A na sam koniec powiem tak GORZKIE I SMUTNE ALE PRAWDZIWE !! Jest to najgorzej odlany model tej firmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Nic nie będę wywalał , jak zacząłem to skończę z obojętnie jakim skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Ten model to przepak o ile się nie myle ZTS Plastyk. Mam go gotowego w małej walorce [zwaszcza linie podziału]. Kalkofonie po zetknięciu z wodą poprostu pekają. A wnętrze można zwalorkować kartonowo. Tak się złożyło że mam wzornik do wnętrza z kartonu w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 u-boot Da rade wysłać ten wzornik ? , msegen@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi