MayonesEXG7 Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Witam. Pytanko, propozycję zamiany działka Flak 20mm z tego modelu, na pasujące do mojego zestawu działo z wieżą od Panzer IV. Raczej z tego co widzę,tylko do modelu Wirbelwinda pasuję wieżyczka ( Jagdpanzer czy StuG IV to inna bajka już, które by nie spasowały ) Edytowane 28 Marca 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Albo na inny pojazd, w tej samej skali, ktoś coś, jakieś propozycje ? Np. na T34-85 y ? Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Mam wieżyczkę pz.IV z tamiyi (chyba wersja J), trochę zaczęta. Jak chcesz to Ci mogę ją oddać za koszt wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Pan_Cerny napisał: 6 godzin temu, Pan_Cerny napisał: Mam wieżyczkę pz.IV z tamiyi (chyba wersja J), trochę zaczęta. Jak chcesz to Ci mogę ją oddać za koszt wysyłki. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez MayonesEXG7 Mało ogarniam tu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam. Z miłą chęcią przygarnę wieżyczkę, a Pancerny coś Tobie brakuję ? Odezwij się na priv na transakcję Oby ta wieżyczka pasowała A wersja J, widzę z Tamiya,że z osłonami, a już to przykleiłeś płaskownikami do działka ? Bo te osłony bym zdjął. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Podbijam dalej Rozpocząłem projekt tego Wirbelwinda, z pomocą Pan_Cerny i jego działka z Tamiya ver. J Panzer 4. Z góry dzięki i uszanowanie. Za udostępnienie mi części. Ale, że zostało mi działko, flak 20mm z Academy, to chętnie bym mógł wymienić, na "pozostałości " z waszych fototrawionych zestawów, do Panzer 4, ale w głównej mierze, będę wykonywał nowy projekt Panthery Aus.D Zvezda 1/35 (haki, osłony na wentylatory, w zależności, co jeszcze tam macie ) Chętnie przyjmę lub odkupie za "przysłowiową złotówkę " Edytowane 3 Maja 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi